Canon випустила нову кінокамеру EOS R5 C з підтримкою запису в 8K та активним охолодженням за $4500

Компанія Canon представила нову гібридну кінокамеру EOS R5 C, яка поєднує професійні відеоможливості та повнокадровий бездзеркальний апарат з активною системою охолодження.

EOS R5 C – кінокамера, яка може знімати відео у форматі 8K зі швидкістю до 60 кадрів за секунду. Завдяки новій активній системі охолодження камера не перегрівається, що дозволяє знімати на EOS R5 тривалі відео.

Крім того, нова камера Canon може знімати у 8K HDR у форматах HLG та PQ або записувати відео у форматі 4K зі швидкістю 120 кадрів за секунду з 10-бітною передачею кольору 4:2:2 без кропу. Девайс також підтримує виведення ProRes RAW через HMDI. EOS R5 також може знімати з роздільною здатністю 45 Мп – 12 к/с з механічним затвором або 20 к/с з електронним затвором. На жаль, жодної стабілізації у корпусі не передбачено.

Камера також оснащена 3,2-дюймовим відкидним LCD-дисплеєм, видошукачем з роздільною здатністю 5760000 пікселів, двома слотами для SD-карт, багатофункціональним черевиком для аксесуарів, терміналом тайм-коду для зйомки з декількох камер та іншими функціями.

Canon EOS R5 C надійде у продаж у березні за ціною $4499.





ІНШІ НОВИНИ