Стало відомо, яким буде Huawei Mate 50

До того, як США обрушили свої санкції на Huawei, компанія випускала дві флагманські лінійки на рік. Навесні на ринок виходили топові пристрої серії P, а восени наставала черга іміджевої лінійки Mate. Моделі серії Mate першими отримували новий флагманський чип компанії, найкращий дисплей, найкращу камеру та цілу низку нововведень.

Але минулого року компанія змушена була відмовитися від випуску серії Huawei Mate 50, перенісши її вихід на 2022 рік. І ось сьогодні ми можемо побачити концепт Huawei Mate 50, у дизайні якого простежується спадкоємність із Huawei Mate 40. На передній панелі встановили вигнуту OLED-панель з мінімальними відступами на торцях та круглим отвором під фронтальну камеру.

На тильній стороні Huawei Mate 40 встановили чорну шайбу з трьома датчиками зображення та світлодіодним спалахом по центру. Очікується, що в тандемі з ключовим сенсором працюватиме ультраширик та перископ із 5-кратним оптичним зумом. Оскільки співпрацю з Leica припинено, камеру не брендували логотипом німецької компанії. Зображення Huawei Mate 50 отримано від надійних джерел. Фінальний екстер’єр може отримати лише незначні відмінності, але загальний стиль буде таким.

На даний момент компанія тестує Huawei Mate 50 з фірмовим чипом Kirin 9000 5G та Snapdragon 8 Gen 1 без 5G-модему. Флагман повинен отримати операційну систему Harmony OS 3.0. Представити смартфон мають у червні чи липні цього року.





ІНШІ НОВИНИ