Samsung не приховує дату презентації Galaxy S22

Заходи Samsung давно перестали бути сюрпризом для фанатів компанії. Як правило, ще задовго до презентації якийсь непристойний аналітик чи інсайдер зіллє дату її проведення. Безумовно, іноді чутки не підтверджуються, але все ж таки частіше мережеві інформатори б’ють точно в ціль.

Раніше в мережі з’явилися прогнози, що серію Galaxy S22 представлять 9 лютого. Оскільки до її проведення залишається небагато часу, компанія вже почала підігрівати інтерес до новинок. Так, минулого тижня глава мобільного підрозділу Samsung заявив, що компанія готова порушувати правила та готується представити унікальний продукт, а ним має стати Galaxy S22 Ultra.

А ще Samsung почала прийом на замовлення на новинки. Ті, хто вирішив скористатися пропозицією, заповнювали форму реєстрації для попереднього замовлення. Після оформлення всіх формальностей компанія повідомляла їх, що Galaxy Unpacked 2022 відбудеться 9 лютого.

Незабаром Samsung має офіційно підтвердити час проведення презентації флагманських смартфонів Galaxy S22 та планшетів Galaxy Tab S8. Серед мобільних пристроїв найцікавішим виглядає Galaxy S22 Ultra, який орієнтований на шанувальників серії Galaxy Note та запропонує найкращу серед пристроїв серії камеру.





ІНШІ НОВИНИ