Камери Oppo Find X5 Pro стануть взірцем урівноваженості

Цього тижня відбудеться презентація флагманської лінійки Oppo Find X5, про яку відомо багато. Найтехнічнішим досконалим серед усіх дебютантів буде Oppo Find X5 Pro, якому фірмовий чип обробки зображень дістанеться і камери обіцяють прокачати.

Правда, при згадці про те, що в якості головного в основній камері буде використовуватися датчик Sony IMX766, хтось буде розчарований, адже аналогічний сенсор пропонував і попередник Oppo Find X3 Pro. Але компанії буде чим дивувати. Інженери ґрунтовно прокачали стабілізацію зображення, запропонувавши традиційний оптичний стаб та стабілізацію зі зсувом матриці, аналогічну до тієї, що реалізували в iPhone 13. Все це в результаті дозволить максимально нівелювати тряску рук і Oppo Find X5 Pro повинен створювати якісні фото та відео в будь-яких умовах освітлення. До того ж оптичний стаб отримає ще й фронталка Sony IMX709.

Відомо, що Oppo Find X5 Pro повинен отримати 6,7-дюймовий AMOLED-екран роздільною здатністю 3216х1440 пікселів, батарейку ємністю 5000 мАг, захист від води IP68 і платформу Snapdragon 8 Gen 1, а також фірмову оболонку ColorOS 12.1 на базі Android 12. Основній камері приписують три датчики зображення, де два з них роздільною здатністю 50 Мп і доповнили їх телевиком на 13 Мп.





ІНШІ НОВИНИ