iPhone 13 виявився міцнішим за Samsung Galaxy S22

Фахівці зі страхової компанії Allstate Protection Plans провели серію дроп-тестів нових смартфонів Samsung Galaxy S22, щоб оцінити рівень пошкодження пристроїв при падінні з різної висоти.

У ролику, опублікованому на YouTube-каналі компанії, фахівці показали, що під час падіння на тротуар з висоти 1,8 м лицьовою панеллю вниз, дисплеї Galaxy S22, Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra відразу ж розбивалися. При цьому два з трьох смартфонів виявилися непридатними для подальшого використання через серйозні пошкодження. Звичайний Galaxy S22 продовжував працювати але із помітними пошкодженнями по кутах.

Для порівняння, у такому ж дроп-тесті, проведеному у вересні, серія iPhone 13 показала себе набагато краще. При падінні лицьовою стороною вниз “iPhone 13” пережив одне падіння з незначними пошкодженнями і тріснув на другому раунді дроп-тесту.

При падінні на задню панель всі пристрої серії Galaxy S22 відразу ж розбивалися, але смартфони продовжували нормально працювати, а блок камери залишався неушкодженим. ‌iPhone 13 у такому ж тесті‌ витримав два падіння, а матове скло в моделях ‌iPhone 13 Pro одразу‌ розбилося як у Galaxy S22.

Віце-президент Allstate Protection Plan Джейсон Сіціліано зазначив, що модернізація дизайну моделей Galaxy S22 “привела до зниження довговічності порівняно з їхніми попередниками Galaxy S21”, що збільшило потребу в чохлах для смартфонів та захисних плівках для екрану.





ІНШІ НОВИНИ