Oppo Find X5 Pro з Dimensity 9000 показав свою міць у Geekbench

Минулого тижня відбулася прем’єра серії Oppo Find X 5, яка включає три моделі: базова з однойменною назвою і Oppo Find X5 Pro, який у свою чергу отримав дві версії, що відрізняються апаратною платформою. Найбільший інтерес викликає Oppo Find X5 Pro на базі Dimensity 9000, який став першим флагманом на ринку з ним.

Природно, що багатьом хотілося б знати, на що здатний новий чипсет MediaTek у частині продуктивності. Один із інсайдерів готовий поділитися даними. Він виклав у мережу скріншот з результатом тесту Oppo Find X5 Pro у Geekbench 5, який демонструє, що в одноядерному тесті смартфон зміг набрати 1301 бал і в багатоядерному – 4252. Судячи з цих даних, Dimensity 9000 у частині процесорної потужності не поступається Snap 1 і навіть трохи перевершує.

Але є високий шанс того, що графічна продуктивність Dimensity 9000 не буде такою ж вражаючою. Навряд чи графіці Mali-G710MC10 із частотою 848 МГц вдасться на рівних тягатися з Adreno 730. Так це чи ні, можна буде судити після 18 березня, коли стартують продажі Oppo Find X5 Pro Dimensity Edition.





ІНШІ НОВИНИ