Xiaomi представила розумний годинник Xiaomi Watch S1 Active та навушники Xiaomi Buds 3T Pro за $199

Разом з новими флагманськими смартфонами компанія Xiaomi представила розумний годинник Xiaomi Watch S1 та Watch S1 Active, а також бездротові навушники Xiaomi Buds 3T Pro.

Новий смарт-годинник Xiaomi отримав 1,43-дюймові AMOLED-дисплей, датчики серцевого ритму PPG, пульсоксиметр (SpO2), а також функцію моніторингу сну, водонепроникність 5ATM та 117 режимів тренувань.

Звичайні Xiaomi Watch S1 відрізняються від версії Active преміальнішими матеріалами, наприклад, захисним сапфіровим склом.

Годинник пропонує дводіапазонне позиціонування GNSS і може приймати дзвінки через Bluetooth з підключеного смартфона. На деяких ринках будуть доступні версії NFC для безконтактних платежів. Обидві моделі оснащені батареями ємністю 470 мАг, заряду яких вистачить на 12 днів у режимі очікування.

Xiaomi Buds 3T Pro – флагманські навушники бренду з активним шумоподавленням, трьома мікрофонами, 10-мм динамічними драйверами з двома магнітами та підтримкою LHDC 4.0. Гарнітура також підтримує кодеки SBC і AAC, і може бути поєднана з двома пристроями.

Навушники захищені від пилу та вологи за стандартом IP55. Заявлений час автономної роботи становить 6 годин, яке можна збільшити до 24 годин із зарядним кейсом.

Xiaomi Buds 3T Pro надійдуть у продаж до кінця березня за ціною $199.





ІНШІ НОВИНИ