Інсайдер злив у Мережу офіційні рендери всіх моделей Oppo Reno8 за тиждень до анонсу

Авторитетний інсайдер під ніком stufflistings поділився у твіттері офіційними рендерами трьох нових смартфонів серії Oppo Reno8, презентація яких запланована на 23 травня.

Рендери розкривають подібний дизайн базової моделі Oppo Reno8 5G, Oppo Reno8 Pro та Oppo Reno8 Pro+. Судячи з зображень Oppo Reno8 5G отримає дисплей (швидше за все, LCD) з помітним «підборіддям», плоскі бічні грані, і блок камер, що нагадує гібрид Galaxy S22 та OnePlus 10 Pro.

Модель Oppo Reno8 Pro відрізняється більш якісним AMOLED-дисплеєм та написом Powered by MariSilicon на блоці камер, що вказує на наявність кастового процесора обробки зображень. Очікується, що Oppo Reno8 отримає поки що неанонсований чипсет Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, а Reno8 Pro – MediaTek Dimensity 8100.

У моделі Oppo Reno8 Pro+ селфі-камера розташована по центру, а не в лівому верхньому кутку, як у Oppo Reno8 Pro. Крім того, камери виглядають трохи більшими.

За чутками, Reno8 Pro також буде оснащений 6,62-дюймовим AMOLED-дисплеєм FHD+ із частотою оновлення 120 Гц, основною камерою на 50 Мп та батареєю ємністю 4500 мАг із підтримкою зарядки потужністю 80 Вт.

Офіційний анонс серії Oppo Reno8 відбудеться 23 травня.





ІНШІ НОВИНИ