Xiaomi Mi Band 7 Pro з величезним AMOLED-дисплеєм та вбудованим GPS-модулем представлений офіційно

Разом з флагманською серією смартфонів Xiaomi 12S компанія нарешті представила топовий фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 7 Pro з величезним дисплеєм та основними функціями моніторингу стану здоров’я.

Xiaomi Mi Band 7 Pro отримав 1,64-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 280×456 пікселів, функцією Always-On Display та датчиком зовнішньої освітленості, який відповідає за автоматичну яскравість. Виробник навіть розробив понад 180 нових циферблатів для нового трекера.

Крім того, модель Pro отримала вбудований GPS-приймач та підтримку ГЛОНАСС, Galileo, Beidou та QZSS.

Xiaomi Mi Band 7 Pro також відстежує пульс протягом дня і постійно моніторить рівень кисню в крові (SpO2). Серед інших можливостей пристрою – розширений моніторинг сну, 117 різних тренувань, водонепроникність до 5 атм, акумулятор ємністю 235 мАг (до 12 днів роботи без підзарядки) та змінні ремінці з новим кріпленням.

Mi Band 7 Pro вже можна купити в Китаї за ціною 400 юанів (~$60). Китайський бренд також пропонує силіконові ремінці у 6 класичних кольорах за ціною 39 юанів ($7), а також два спеціальні шкіряні ремінці — Van Gogh Green та Monet Grey за ціною 59 юанів ($8,8) за кожен.





ІНШІ НОВИНИ