iPad 10-го покоління отримає масштабний редизайн із плоскими гранями та портом USB-C

Портал MySmartPrice поділився першими CAD-рендерами майбутнього планшета Apple iPad 10-го покоління, вихід якого очікується цієї осені.

Згідно з рендерами, отриманими від одного з виробників чохлів, передбачуваний iPad 10-го покоління нарешті отримає дизайн, схожий на нові iPad mini і iPad Air – пристрій отримає плоскі грані і чотири вирізи під динаміки.

Джерело також стверджує, що новинка буде оснащена збільшеним дисплеєм, портом USB-C, чипом A14 Bionic та опціональним 5G-модемом.

Рендери також припускають, що iPad 10 покоління збереже звичну кнопку Home зі сканером Touch ID, товсті рамки навколо дисплея і блок з однією камерою і спалахом на задній панелі.

Відповідно до CAD-креслень, розміри iPad 10-го покоління становитимуть 248,62 мм (висота) x 179,50 мм (ширина) x 6,98 мм (товщина). Таким чином, новинка стане трохи ширшою, але при цьому тоншою, ніж iPad 9-го покоління.

Швидше за все, Apple підвищить ціни на базові моделі iPad через редизайн. Наскільки ці рендери виявляться правдивими, ми дізнаємось на одній із осінніх презентацій компанії.





ІНШІ НОВИНИ