Грузинська влада відмовилася відправляти Саакашвілі лікуватися за кордон

Влада Грузії відмовилася відправляти екс-президента Міхеіла Саакашвілі лікуватися за кордон. Про це повідомляє “Sputnik Грузія”.

Здоров’я Саакашвілі суттєво покращилося, і немає жодної необхідності відправляти його на лікування за кордон, заявила журналістам міністр охорони здоров’я Катерина Тикарадзе.

“Наші лікарі мають досвід ведення таких пацієнтів. Міністерство охорони здоров’я спільно з експертами у цій галузі розробило додатковий протокол, що ґрунтується на міжнародній практиці”, – додала вона.

Про можливість переведення Саакашвілі до закордонної клініки з військового шпиталю в Горі раніше заявив його адвокат Бека Басілая. За його словами, якщо консиліум лікарів дійде висновку, що в Грузії немає високотехнологічної клініки для лікування Саакашвілі, захист здійснить низку юридичних кроків.

Раніше вже повідомлялося, що Саакашвілі закінчив голодування. Цю інформацію підтвердили не лише офіційні особи в Грузії, а й лікар політика. За його словами, зараз у Міхеіла “проблеми неврологічного характеру і зробити прогноз у цьому напрямі він не може”.





ІНШІ НОВИНИ