Байден заразився коронавірусом

Президент США Джо Байден отримав позитивний тест на COVID-19. Про це повідомила офіційний представник прес-служби Білого дому Карін Жан-П’єр. Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті.

Вона зазначила, що президент перебуває у стабільному стані, симптоми коронавірусу виявляються помірно. Байден продовжить працювати в дистанційному режимі в Білому домі, поки його тести на COVID-19 не стануть негативними.

Зазначається, що Байден був повністю вакцинований і раніше зробив два «бустерні» щеплення. Жан-П’єр не уточнила, де президент міг би заразитися коронавірусною інфекцією.

Раніше Байден під час зустрічі, присвяченої боротьбі з наслідками кризи, викликаної кліматичними змінами, розповів про своє онкологічне захворювання. Він пояснив, що жив у місті Клеймонт ( штат Делавер ), поряд з яким було багато нафтопереробних заводів. «Ось чому в мене і багатьох інших людей, з якими я виріс, рак. І ось чому протягом довгого часу у Делавері був найвищий рівень захворюваності на рак у країні», — сказав він.





ІНШІ НОВИНИ