Байден відповів на питання про зустріч із Путіним на саміті G20

Президент США Джо Байден відповів на питання про ймовірну зустріч із російським президентом Володимиром Путіним на саміті «Великої двадцятки» (G20) і не виключив такої можливості. Про це повідомляє Reuters.

«Це ще доведеться з’ясувати», — сказав Байден, коли його запитали, чи зустрінеться він із Путіним на G20, щоб обговорити конфлікт в Україні.

У вересні прес-секретар Білого дому Карін Жан-П’єр відмовилася від коментарів щодо можливої ​​зустрічі президента Росії Володимира Путіна з американським лідером Джо Байденом на майданчику саміту G20. За її словами, до проведення саміту ще далеко і всі оголошення про контакти та плани американської сторони будуть зроблені заздалегідь.

16 вересня Путін підтвердив участь Росії у саміті G20 в Індонезії, але залишив під питанням власну присутність на заході. «Я подивлюсь, на Балі я бував, там місце хороше, гарне, але справа не в красі, подивимося, як справи у нас в країні підуть, в економіці», — заявив російський лідер журналістам на брифінгу за підсумками візиту на конференцію Шанхайської організації співробітництва у Самарканді.





ІНШІ НОВИНИ