Renault представив нове покоління відомого електромобіля Zoe

У авто потужніший двигун: силова установка нового Renault Zoe має потужність 134 к. с. Про це повідомляється на сайті Renault.

В цілому зовнішній вигляд електромобіля не зазнав змін, за винятком декількох незначних косметичних дрібниць: змінений капот, ширший передній бампер із хромованими вставками в решітці радіатора, протитуманні фари зі світлодіодним підсвічуванням поряд з великим логотипом і оновлені світлодіодні фари.

Однак,основні зміни зосередились всередині авто.Третє покоління Zoe Z. E. 50 має батарею на 52 кВт·год.Цього достатньо, щоб проїздити на одній зарядці до 390 км – це на 20% більше, ніж у попередника.

Найсуттєвіша зміна в Zoe Z. E. 50 – новий двигун. Силова установка нового Renault Zoe має потужність 134 к. с, що дозволяє електромобілю розганятися до 100 км/год за 7,7 с (на 2,2 с швидше за версію, оснащену двигуном потужністю 107 к. с.) і рухатися зі швидкістю до 140 км/год.

Електромобіль має дев’ятидюймовий дисплей бортової інформаційно-розважальної системи, 10-дюймовий екран водія, а також новий режим B mode, який покращує рекуперативне гальмування, дозволяючи задіяти одну педаль. Тепер автомобіль сповільнюється “значно швидше, ніж раніше, як тільки водій відпускає педаль прискорення”.





ІНШІ НОВИНИ