Kia опублікувала зображення нового Kia Sorento

Презентація нової генерації позашляховика, дизайн якого не є ні для кого секретом, відбудеться вже 3 березня.

Корейський автовиробник буквально кілька годин тому опублікував чергові дизайнерські начерки свого нового кросовера Sorento. Відзначимо, що дебют моделі відбудеться в рамках автосалону в Женеві. Ще раніше стало відомо про те, що новинка отримає ряд стилістичних рішень від успішного Kia Telluride.

Інноваційний дизайн Sorento може похвалитися вишуканістю седана, одночасно підвищуючи зручність і простоту використання позашляховика. Як би там не було, ясно, що Sorento буде більш незграбним, ніж раніше, і що його так звана решітка радіатора «тигровий ніс» буде більш вираженою і трохи більше квадратною, ніж раніше. Інтер’єр четвертої генерації позашляховика розроблений з урахуванням концепції «функціональних емоцій». Це дизайн, який гармонійно поєднує в собі два елементи без зміщення функції або емоцій.

Не виключено, що нова модель буде пропонуватися на ринку США з чотирициліндровими двигунами нового покоління з турбонаддувом, а також гібридні або змінні гібридні варіації. Не виключено, що бензиновий ряд включатиме в себе безнаддувний 2,5-літровий чотирициліндровий мотор, 2,0-літровий чотирициліндровий з турбонаддувом і 2,5-літровий з турбонаддувом. Турбодизельні варіанти будуть 2,0 і 2,2-літровими. Очікуються також гібридні версії.





ІНШІ НОВИНИ