Женевський автосалон 2020 офіційно скасований через коронавирус

Організатори Женевського автосалону скасували захід, запланований на початок березня 2020 року через епідемію коронавируса.

За даними видання Swiss Info, швейцарський уряд ввів заборону на проведення публічних заходів за участю понад 1000 чоловік. У зв’язку з цим організатори Женевського міжнародного автосалону (GIMS) повідомили виробників транспортних засобів про те, що в цьому році виставки не буде.

Ця новина є величезним ударом не тільки для самого шоу, але і для автомобільної промисловості в цілому. Женевський автосалон є однією з найбільших виставок у світі, тому автовиробники щорічно витрачають величезну кількість часу і грошей на підготовку нових моделей транспортних засобів до цього заходу.

Ймовірно, компанії проведуть свої віртуальні прес-конференції, як, наприклад, Sony провела онлайн-презентацію смартфонів Xperia.

Раніше організатори Mobile World Conference і конференції розробників Facebook F8 також скасували свої заходи через спалах коронавируса. Є побоювання, що в цьому році Apple, Google і Microsoft також скасують свої заходи.





ІНШІ НОВИНИ