В чому переваги айфонів

Той, хто цінує якість, обирає для себе iPhone 7 plus. Цей пристрій користується чималим попитом, хоча і викликає чимало суперечок. Давайте поговоримо про переваги таких телефонів. Зверніть увагу на супер пропозицію від інтернет-магазину ЖЖУК – iPhone 7 plus від 19499 грн.

Отже, купивши таку модель, користувач отримує все і відразу. Пристрій має захист від води, відмінну камеру, високу швидкість реакції. Грати на них можна скільки завгодно. Словом, такий iPhone відповідає всім вимогам, що пред’являються сьогодні до смартфонів.
Камеру можна назвати золотим стандартом для пристроїв такого рівня. Вона – подвійна, що для смартфонів нововведенням не є. Але унікальність полягає в тому, що друга камера застосовується для зйомки портретів у високій якості.
Батарея показує себе з найкращої сторони. Вона може тримати заряд протягом кількох діб активної експлуатації. На ринку таких пристроїв ця модель отримала заслужений статус «довгожителя» в цьому відношенні.
Чимало переваг з точки зору якості звуку. Відзначимо, що iPhone 7 plus – це ідеальний вибір для меломанів, так як якість звучання однаково хороша – як з навушниками, так і без них.
Окремо відзначимо, що найважчі ігри та додатки у цій моделі запускаються з першого дотику що не може не радувати ігроманів.

Словом, перевершити цю модель може, хіба що Apple iPhone XS – ціна від 33 299, який відносно недавно з’явився на ринку. Переваг у такого пристрою – безліч. Однією з основних переваг вважається дисплей, який за всіма показниками перевершує дисплеї інших аналогічних пристроїв. Розмір дисплея XS дорівнює 5,8 дюймів. Матриця має 2роздільну здатність 436х1125 пікселів.

Купивши такий айфон, користувачі отримують пристрій з таким дисплеєм, аналогів якому на ринку продукції цієї марки ще не було. До того ж, скло дисплея відрізняється високою міцністю. За цими показниками XS – поза конкуренцією.
Функція фотозйомки наділена всіма нововведеннями, які тільки можливі в мобільній фотографії. Завдяки їм, користувачі отримують високоякісне зображення, в незалежності від того, в яких умовах проводилася зйомка. Так, функція Smart HDR здатна створити кілька фото з різними настройками, а після цього «зшити» їх воєдино. Існує також можливість зміни глибини різкості не тільки спочатку, а після її наведення.

Вже мрієте потримати в руках новий айфон XS ? Інтернет-магзин ЖЖУК пропонує великий вибір продукції Apple за доступною ціною – https://zhuk.ua/smartfony/apple/





ІНШІ НОВИНИ