Різні види шаф-купе для різних кімнат

Сьогодні, коли головними вважаються такі риси меблів, як ергономічність та функціональність, шафи-купе, як і раніше, займають лідируючі позиції в списках найпопулярніших меблів. Ще б пак! Адже саме цей вид виробів відповідає вищеназваним вимогам якнайкраще. Та й зручність у використанні таких предметів обстановки – поза будь-якою конкуренцією. До речі, шафи купе Київ – це не тільки гарні та ефектні, але й гарантовано якісні та надійні вироби, які припадуть до смаку навіть самим примхливим покупцям.

З двома секціями – для коридору

Зрозуміло, як і будь-які інші меблі, шафи-купе відрізняються один від одного, в залежності від того, для якого приміщення вони призначені. Так, головне завдання виробу, який розташований у коридорі – надавати безперешкодний доступ до речей, що використовуються в поточному сезоні. Крім цього, бажано, щоб шафа вміщувала також інший одяг і взуття. Тому для предмета обстановки, що стоїть у коридорі, дві секції – це той мінімум, який так чи інакше повинен бути. До того ж, буде зручно, якщо виріб буде оснащений додатковими полицями та ящиками для зберігання дрібних речей.

Комбінований – для вітальні

Вітальня – це, як то кажуть, обличчя господарів помешкання. Тому до вибору всіх меблів для даного приміщення необхідно підійти з особливою прискіпливістю. Адже шафа-купе для вітальні повинна гармонійно вписатися в дизайн кімнати. Щодо типу вироба, то він повинен бути комбінованим. Тобто, окрім прихованих полиць, які розташовуються всередині шафи (де зазвичай зберігають білизну, документи, посуд), потрібно, щоб вона була оснащена ще й відкритими полицями (на яких можна розмістити фото в рамках, сувеніри та інші елементи декору).

Безпечний – для дитячої кімнати

Виріб для дитячої кімнати має – це, перш за все, безпечний і максимально функціональний предмет обстановки. Тобто в ньому не повинно бути жодних гострих кутів та інших небезпечних елементів, і в ньому має міститися якомога більше речей (книжки, одяг, іграшки, білизна). Дуже добре, якщо у шафи є відкриті полиці, на яких дитина із задоволенням розставить свої пластилінові поробки, а зображення улюблених казкових героїв на дверцятах меблів додаватимуть малюкові гарного настрою щоразу, як він на них дивитиметься.

Дзеркальний – для спальні

Для спальні потрібно вибирати шафу-купе з великою кількістю глибоких полиць і з трьома-чотирма просторими секціями. Багато хто віддає перевагу дзеркальним дверям. Такі моделі –зручні й дуже ефектні. До того ж, вони візуально збільшують приміщення. Останнім часом популярністю користуються дзеркальні поверхні з піскоструминним малюнком – подібні шафи виглядають дуже витончено. До речі, не бійтеся, що дзеркало може розбитися – воно захищене спеціальною плівкою.





ІНШІ НОВИНИ