Що таке кейтеринг: види та особливості

Ще кілька років тому таке поняття, як «кейтеринг» було мало кому відоме. Поступово ситуація змінилася і дану послугу знає практично кожен. Поняття «кейтеринг» прийшло з англійської мови і означає – доставка їжі, громадське харчування. Спочатку, під поняттям кейтеринг мали на увазі підприємство або людину, яка постачала все необхідне для проведення банкету на будь-якому суспільному заході. На сьогоднішній день, кейтеринг означає виїзне ресторанне обслуговування, що включає в себе оформлення залу, приготування страв, закусок і організацію банкету в будь-якому місці.

За допомогою цієї послуги можна легко організувати фуршет, шведський стіл, корпоративні заходи, кава-брейк та багато іншого. При цьому сервіс і рівень обслуговування не поступається звичайній формі банкетів. Замовити послуги кейтерингу можна в в “Yes Catering”. Можна провести тематичний захід, в якому все підкоряється єдиному стилю: інтер’єр, кухня, музичний супровід та інше. У кожному разі розробляється індивідуальне меню, неординарний сценарій заходу, оформляється інтер’єр приміщення, а найголовніше це те, що немає ніяких обмежень у виборі місця проведення заходу.

Особливо популярним видом кейтерингу є кава-брейк. При різних переговорах, семінарах завжди необхідна перерва, а кава-брейк стане оптимальним рішенням, адже з її допомогою можна досягти бажаного результату. На думку професіоналів, організація кави-брейку володіє своїми складнощами, адже через обмежений час проведення асортимент страв досить обмежений, але він повинен повністю задовольнити запити присутніх гостей. Внаслідок цього, організація кави-брейка передбачає подачу таких страв, як канапе, випічка, безалкогольні напої, десерти, кава і чай. Можна сказати, що це невеликий фуршет, на який виділяється зовсім небагато часу – тридцять-сорок хвилин.

Але не тільки кава-брейк набирає популярності. Така послуга, як VIP-кейтеринг вже знайшла своїх клієнтів і регулярно замовляється в різних спеціалізованих компаніях. Популярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Чим відрізняється VIP-кейтеринг від інших видів ресторанного обслуговування? Все досить просто – захід організовується на більш високому рівні, з більш вишуканими стравами, а також виконується багато різних побажань замовника. Можна сказати, що кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам.





ІНШІ НОВИНИ