Переваги покупки квартири від забудовника в Івано-Франківську

Купить квартиру от застройщика

Сьогодні, в доволі скрутний для українців час, дуже багато людей не можуть дозволити собі придбати власне житло. Тому в одній оселі дуже часто змушені тіснитися декілька поколінь, що призводить до постійних конфліктів через різницю в поглядах. Це в свою чергу негативно впливає не психічне та фізичне здоров’я людей. Тому, в таких ситуаціях порятунком для молодої сім’ї є придбання квартири від забудовника з лояльною системою оплати, адже бюджет молодої сім’ї досить обмежений. Також з огляду на перевагу відтермінування або оформлення кредиту з вигідними процентними ставками для молодої сім’ї пропозиція купівлі квартири в новобудові Івано-Франківська, стане вельми вигідним придбанням. Підібрати для себе квартиру можна на сайті https://levada.if.ua/.

Місцезнаходження

Одним з головних чинників вибору житла в Івано-Франківську є транспортна розв’язка і інфраструктура будинку, в якому ви збираєтеся жити. Потрібно також дізнатися інформацію про наявність біля будинку дитячого садка, школи, медичних установ, торгових центрів, супермаркетів цього міста. Якщо у вас немає власного авто, то важливим буде питання про рух у вашому районі громадських транспортних засобів. І головне тут звернути увагу на швидке і зручне переміщення до місця роботи, навчання, занять і т.д. Сучасні забудовники переважно дбають про те, щоб побудовані будинки були розташовані в тому місці, де в достатній кількості побудована вся необхідна інфраструктура.

Планування

При покупці квартири від забудовника в Івано-Франківську можна виявити ряд можливостей:

  • відстеження етапів будівництва;
  • самостійний вибір квадратури;
  • планування квартири на свій розсуд;
  • а також можливість переконатися в якості застосовуваних матеріалів.

Проекти нових будинків, в порядку речей, передбачають місця для паркування авто, наявність магазинів з усім необхідним, а також аптек, ігрових майданчиків для дітей і хоча б невеликої зони для культурного відпочинку.

Юридичні нюанси

Квартири від забудовника, на відміну від вторинного ринку відрізняються чистою юридичної історією. У Вас буде впевненість в тому, що в вашої квартири ніколи не з’явиться спадкоємець, який претендуватиме на ваше житло, стверджуючи про незаконні дії попередніх господарів. До того ж, можна буде не переживати про те, що в ній відбувалося щось жахливе.

Стан житла

Нескладно здогадатися, що в порівнянні зі старими або не дуже старими будівлями, нове житло матиме ряд переваг. Адже у вашій оселі буде нова сантехніка, сучасні і якісні матеріали, що дозволить вам як можна довше не стикатися з такими проблемами як виклик працівників комунальних служб через банальний ремонт труб і т.д.

Не пошкодуйте час і виберіть найбільш підходящу для вас квартиру в цьому чудовому місті, і нове житло вам неодмінно сподобається.





ІНШІ НОВИНИ