Що одягнути влітку маленькій дівчинці?

Зараз навіть наймолодші дівчатка, які лише навчилися самостійно ложку в руках тримати, вже вибирають собі модний одяг. І це не погано, а навіть навпаки. Дуже добре, якщо змалку дитина виявляє особистісні потреби.

Влітку, щоб красиво одягнути малечу, слід обрати модні дитячі сукні та сарафани із натуральних тканин та популярних кольорів.

Обираємо сукню на літо

Дитячі плаття влітку мають бути яскравих, теплих кольорів. Наприклад, легкі дитячі плаття для дівчаток, для прогулянки вдень, коли дуже жарко, мають бути рожевого, червоного, голубого кольору. Серед менш яскравих кольорів цього сезону, популярним став персиковий. А на вечірні прогулянки варто обрати сукні більш темних кольорів: синій та бордовий.

Популярний фасон цього сезону – пишна спідниця з резинкою на талії. Також на сукні може бути нашитий карманчик, щоб малеча могла покласти туди хустинку.

Особливе місце в гардеробі для дівчаток займають джинсові сукні. Джинс завжди залишається модним, але зараз нас цікавлять джинсові дитячі плаття. По-перше, як і в звичайних сукенках, джинсові повинні бути з пишною спідницею, матеріал якої може відрізнятися від загальної канви сукні. Також неодмінним атрибутом є стоячий комір, карманчики та білий пасок (або інший принт на талії).

Може краще сарафани?

Сарафани неодмінно мають бути в гардеробі. Вони набагато легші, ніж сукні. До того ж їх можна постійно надягати у повсякденному житті і мати чудовий вигляд. Розмаїття сарафанів, набагато яскравіше та цікавіше. Можна знайти безліч креативних літніх принтів, які дуже сподобаються маленькій дівчинці. Перш за все, найпопулярнішим принтом – є фламінго. Ця пташка підкорює усі пляжі та літній дитячій одяг. Вже кілька років популярність цього атрибуту не вщухає. Не оминають увагою також рожеві сарафанчики з бантиками. Класичний і легкий варіант.

Головне, щоб, окрім фасонів та кольорів, обирали ще й літні види тканин. Таких як льон, бавовна, шифон та тонкий, світлий джинс.

До речі, серед кольорової гами сарафанів, цього сезону набуває популярності зелений, салатовий кольори.

Спіднички також мають бути!

Не забуваємо про спіднички. На відміну від суконь та сарафанів, з однією спідничкою можна створити безліч образів. Варто лише змінити футболку.

На моделі Спідниця святкова FUNBEE TM124B

Чудово підійдуть для маленьких дівчаток легкі, бавовняні спіднички яскравих кольорів (червоного, синього, рожевого). Але на кожен день також можна придбати голубі, та персикові. На свято можно купити білу спідничку. І звичайно не забувайте про принти. Цього сезону на спідницях популярні ромашки, вишні та квіточки.

До кожного образу не забувайте робити зачіски.

Більше гуляйте на вулиці разом з малечею та отримуйте лише позитивні емоції.