П’ять ефективних способів прибрати жир на животі і тілі в цілому

Дієтологи довели їх ефективність і радять всім дотримуватися кількох правил, особливо це відноситься до харчування.

Одним із способів боротьби з жиром на животі є відмова від солодкого

Рафінований цукор є ворогом метаболізму. При розпаді цукор розщеплюється на глюкозу і фруктозу. Якщо ж вживати в їжу велику кількість цукру, то печінка не справляється з його виведенням і переробляє в жир, який, згідно з даними дослідження, відкладається саме в районі живота.

Негативно впливає і рідкий цукор, наприклад, напої, адже їх людина може пити не обмежуючи себе. Напої з підсолоджувачем можуть на 60% збільшити ймовірність ожиріння.

Для того, щоб позбутися жиру на животі, потрібно відмовитися від солодкого, особливо напоїв і покупних соків.

Білок може допомогти позбутися жиру на животі

Білок позитивно впливає на організм і супроводжує втрату ваги. Завдяки йому у людини може знизитися тяга до їжі. Також він здатний розігнати метаболізм.

Згідно з проведеними дослідженнями, було доведено, що люди, які вживають в їжу білок, мають найменше жиру на животі. Щоб домогтися гарного результату, кількість білка на добу має становити 25% -30% від усього раціону. Для цього достатньо почати їсти яйця, морепродукти, бобові, м’ясо, молочні продукти, можна також використовувати кокосову олію — 2 ст. л. в день.

Жир на животі може зменшити скорочення вуглеводів в раціоні

Низьковуглеводна дієта є кращим способом боротьби із надмірною вагою. Додатковим ефектом є і те, що завдяки зниженню вуглеводів з організму значно швидше виводиться вода.

Для боротьби з жиром на животі досить відмовитися від рафінованих вуглеводів або скоротити до 50 г на добу. Це призведе до того, що організм для енергії почне використовувати власні жири.

Продукти багаті на клітковину допоможуть позбутися жиру

Клітковина є хорошим помічником в питаннях скидання ваги. Так як завдяки волокнам відчуття ситості залишається на довго. Потрібно їсти овочі та фрукти.

У позбавленні жиру на животі добре може допомогти тренування

Фізичні вправи потрібно виконувати не лише для контролю ваги, але і для здоров’я організму. Якщо потрібно позбутися жиру на животі потрібно не качати прес, а бігати, ходити, плавати.

Вправи допоможуть не лише позбутися зайвих кілограмів, але і запобігти появи їх в майбутньому.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ