Лікар назвав найкорисніший і небезпечний спосіб їсти яблука

Лікар, професор Пекінського університету китайської медицини Чжан Чуньжун розповів про корисність яблук, але попередив, що їх корисний ефект проявляється тільки при правильному вживанні.

Лікар назвав ряд корисних властивостей яблук, пише видання Sohu. Ці фрукти мають здатність запобігати розвитку раку, нормалізувати стілець, знижувати рівень цукру і ліпідів в крові, підвищувати імунітет людського організму.

У той же час учений констатує, що для здоров’я корисніше їсти яблука не в свіжому вигляді, а приготованими на пару або вареними. Харчова цінність таких яблук набагато вища, підкреслив фахівець.

Також медик назвав небезпечний спосіб їсти яблука – це їх вживання в поєднанні з продуктами, багатими крохмалем. Китайський лікар пояснив, що засвоєння крахмалистої їжі стимулює виділення шлунком кислоти, а яблука самі по собі містять багато органічних кислот. Таким чином поєднання цих продуктів може провокувати розвиток порушень, обумовлених надмірною кислотністю, пошкоджувати ніжну слизову травних органів.





ІНШІ НОВИНИ