Готуйте парасолі і куртки: синоптики розповіли про погоду в Україні в кінці тижня

Синоптики на початку цього тижня пообіцяли, що теплу погоду різко змінить похолодання. За прогнозами, вже в кінці цього тижня, 18 вересня, погода стане осінньою, можливі навіть нічні заморозки.

Сьогодні, 17 вересня, грози очікуються на заході і на півночі країни, швидкість вітру – близько 12 метрів в секунду. Вдень у західних областях України температура місцями опуститься до плюс 19, а на півдні повітря прогріється до 29 градусів тепла.

У п’ятницю, 18 вересня , невеликі дощі можливі місцями на сході в Чернігівській і Сумській областях, швидкість вітру – близько 12 метрів в секунду. Вдень на півночі місцями стовпчики термометрів опустяться до відміток плюс 12, а на півдні буде до 23 градусів тепла.

У суботу, 19 вересня , невеликий дощ очікується в Харківській, Донецькій і Луганській областях, швидкість вітру – близько 8 метрів в секунду. Днем в Сумській області плюс 12, а в Одеській області повітря прогріється до 20 градусів тепла.

У неділю, 20 вересня , очікується суха, але вітряна погода, швидкість вітру – близько 8 метрів в секунду. В день на Сумщині термометри покажуть плюс 12, а в Одеській області повітря прогріється до 20 градусів тепла.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ