Суд відмовив Семенченку у поверненні офіцерського звання

Верховний суд залишив без задоволення касаційну скаргу Семена Семенченка щодо позбавлення його офіцерського звання. Відповідне рішення Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду прийняв 19 листопада 2020 року, передає УНН із посиланням на постанову суду.

Зазначається, що Семенченко звернувся до суду із позовом до Головного управління Національної гвардії України про визнання протиправним та незаконним наказу тимчасово виконуючого обов’язки командувача НГУ від 22 грудня 2015 року щодо позбавлення його військових звань “капітан резерву» та “майор резерву”, а також про скасування наказу т.в.о. командувача НГУ від 22 грудня 2015 року щодо позбавлення його згаданих військових звань.

Зазначається, що Колегія суддів дійшла висновку, що згаданий Семенченком наказ “прийнято правомірно і це є належним способом усунення раніше допущених порушень”.

“Касаційну скаргу… залишити без задоволення. Постанову Шостого апеляційного адміністративного суду від 16 грудня 2019 року залишити без змін”, – йдеться у постанові суду.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ