Скандальний нардеп Кива влаштував штовханину в ресторані: оприлюднено листування

Одіозний народний депутат України від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива спробував побити відвідувача ресторану в Києві. За деякими даними, він є ветераном АТО.

Відео опублікував Telegram-канал “Новина”. Зазначається, що інцидент трапився в закладі МОССО 22 січня приблизно о 12:00.

За інформацією журналістів, у закладі Кива зустрічався з представниками кримінального світу Дніпра, зокрема з авторитетом Бельмондо. Якоїсь миті нардеп несподівано підвівся з-за столу і почав провокувати іншого відвідувача на конфлікт. Так, парламентар спробував вдарити його своєю головою. Однак той ухилився і сам вдарив депутата в обличчя.

Після цього до нього підбіг натовп охоронців народного обранця й накинувся на нього.

Що стосується відвідувача, якого намагався вдарити член ОПЗЖ, то ним виявився Михайло Майман.

Характерно, що незабаром після інциденту на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook з’явилася інформація про те, що в Києві ввели оперативний план “Перхоплення” через напад на нардепа.

“Розшукується броньований Mercedes w220 S-class АА3869МІ, розбійний напад на людину. 22 січня в Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Це трапилося за адресою вулиця Хрещатик 15/4. Нападники втекли на автомобілях Volkswagen і Mercedes”, – йдеться в повідомленні.

Також в спільноті уточнили, що інцидент трапився приблизно о 12:55. За цією адресою розташовані різні заклади, зокрема й ресторан МОССО.

На скандальний випадок відреагували і в поліції Києва. Там зазначили, що правоохоронці вживають заходів для встановлення місцеперебування особи, з якою у нардепа виник конфлікт.

“У поліцію звернувся народний депутат із заявою про отримання тілесних ушкоджень. На місце події виїхали екіпаж патрульних і слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. За попередньою інформацією, в ресторані між заявником і його знайомим трапився словесний конфлікт, внаслідок якого виникла короткочасна бійка. Політику надано медичну допомогу без госпіталізації”, – йдеться в повідомленні поліції на Facebook.

Незабаром свою версію розповів Кива. Нардеп запевнив, що противник постійно погрожував йому в особистому листуванні.



Джерело





ІНШІ НОВИНИ