Кого Вакарчук підтримає на виборах: названі імена

Лідер музичного гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, який заявив, що не балотуватиметься в президенти, може підтримати Андрія Садового або Анатолія Гриценка.

Таку думку на сторінці в Facebook висловив нардеп від БПП Мустафа Найєм, припустивши, що музикант своє рішення прийняв ще на початку року.

“Тим часом, невисунення Святослава означає, що єдиного кандидата на президентських виборах від опозиційних демократичних сил повинні визначити Анатолій Гриценко та Андрій Садовий. Упевнений, Святослав Вакарчук підтримає будь-якого з них, якщо вони домовляться”, – написав він.

“Зі звернення очевидно, що команда Святослава буде готуватися до парламентських виборів”, – написав Найєм.

За його словами, досвід президентських виборів показує, що похід кількома розрізненими колонами – це пораженство.

“Шанс на самостійний прохід до парламенту мають лише кілька партій. Але і у них недостатньо організаційних ресурсів для захисту голосів, агітації і донесення своєї програми. А в разі успіху ми отримаємо в наступному парламенті не сильну фракцію, а невелику групу “білих ворон”, – впевнений нардеп.

Найєм додав, що з 2014 року ситуація сильно змінилася і великих гравців з великими ресурсами буде більше, як і ще більше скепсису і апатії.

Тому, на його думку, вже зараз слід готуватися до об’єднання всіх сил і створення єдиної коаліції.

Нардеп розповів, що такі переговори ведуться як між вже існуючими політичними силами і групами, так і між ініціаторами нових проектів і зазначив, що чим раніше почнуться інтеграційні процеси, тим більше шансів, що така коаліція виникне відразу після президентських виборів.

Джерело

 





ІНШІ НОВИНИ