Порошенко зробив важливу заяву: ”Ворог прийшов по всю Україну!”

Росія хоче захопити всю територію України, однак Київ продовжить відновлення територіальної цілісності політико-дипломатичним шляхом.

Про це заявив Петро Порошенко на форумі “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом” в Києві (щоб подивитися відео, проскрольте до кінця сторінки)..

“Ворог прийшов не по Крим до нас, ворог прийшов не по Донбас до нас – ворог прийшов по всю Україну, щоб повернути утікачку в тюрму народів, як влучно назвав Російську імперію ще 200 років тому французький мандрівник Де Кюстін”, – сказав Порошенко.

“Мир – це повне відновлення цілісності, суверенітету і незалежності України, і нічого іншого. Мир – це беззаперечне визнання Москвою нашого права йти своїм шляхом. Ми повинні зробити все, щоб ніколи більше Україна не повинна була запитувати Москву, куди нам іти. Це право виключно українського народу”, – додав він.

За словами президента, цей шлях називається “Геть від Москви!”.

Порошенко додав, що Україні потрібен “холодний мир” з Російською Федерацією.

“Звичайно, нам потрібен мир з Росією. Холодний, але мир. Люди втомилися від війни. На цій болючій емоції невпинно грає російська пропаганда і її посіпаки в Україні”, – сказав він.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ