Віце-чемпіон світу може покинути “Динамо” — ЗМІ

Віце-чемпіон світу з футболу, захисник збірної Хорватії і київського “Динамо” Йосип Піварич незабаром може стати гравцем іспанського “Бетіса”.

Керівництво столичного клубу не проти продати хорватського легіонера з двох причин: по-перше, розвантажити зарплатну відомість і заробити на продажі футболіста, а по-друге, суто за ігровими показниками — Піварич не витримує конкуренцію за місце в основному складі, повідомляє іспанське видання Estadio Deportivo.

Головний тренер київського “Динамо” Олександр Хацкевич віддає перевагу не хорвату, а українцю Віталію Миколенку і бразильцю Сідклею. Добре на позиції лівого захисника виглядає і угорець Тамаш Кадар

Однак, у першому контрольному матчі проти німецького “Бохума”, який кияни зіграли на зборах у Марбельї, Піварич вивів команду на поле з капітанською пов’язкою.

Вартість Піварича на авторитетному сайті Transfermarkt становить 3 мільйони євро, тоді як “Динамо” купило захисника за 2 мільйони. Контракт віце-чемпіона світу з киянами укладений до 2020 року. У нинішньому сезоні Піварич провів за столичну команду 12 матчів у всіх турнірах і зробив 3 гольові передачі.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ