Ф’юрі провокує Усика: на адресу чемпіона пролунали образи

Британський боксер Тайсон Ф’юрі продовжує провокувати українського чемпіона, володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександра Усика, звинувативши в боягузті через затягування підписання контракту на бій. Спортсмен опублікував емоційне відеозвернення у Twitter.

“Усик, ти маленьке ла*но. Ти маленький мішок ла*на. Ла*но, що говорить. Я боюся? Я встромлю тобі кулак у вухо, маленька сосиска. Ти, маленька сосиска, ти не хочеш битися. Твій менеджер – маленька сосиска, ніколи не бачив когось на зразок тебе”, – сказав Ф’юрі.

Спортсмен також згадав про британського боксера, який виступає у важкій ваговій категорії, Ентоні Джошуа. Титульний бій може відбутися наприкінці листопада-початку грудня.

І ще одне ла* но, цей великий бодібілдер Джошуа. У нього є контракт вже стільки часу, але він досі не підписаний. Ви два пакети ла*на, я битимуся 3 грудня, навіть якщо ця сосиска не підпише контракт, а я думаю, що він не підпише, тому що в нього немає яєць для цього, тому що він мішок з ла*ном» , – продовжив боксер.

Нагадаємо, Олександр Усик після перемоги у серпні у поєдинку з Ентоні Джошуа викликав на бій за титул абсолютного чемпіона володаря поясу WBC Тайсона Ф’юрі, який оголосив про завершення своєї кар’єри.

“Тайсон Ф’юрі? Ні, він не пішов на пенсію, він хоче зі мною боксувати, і моя команда працюватиме в цьому напрямку. Я боксуватиму або з Тайсоном Ф’юрі, або не боксуватиму взагалі”, – сказав український боксер.





ІНШІ НОВИНИ