Подорожуйте стильно та безпечно з функцією аеропорт-сервіс

Набридло викликати таксі для поїздки в аеропорт, довго чекати та переживати, чи встигнете на літак? А ще думати, де залишити автомобіль на час подорожі, аби він був у безпеці та доглянутий? Усі ці питання зникають, якщо скористатись послугою аеропорт-сервіс від автоцентру Jaguar Land Rover Київ Аеропорт. Відтепер ваші подорожі стануть більш комфортними, безпечними та спокійними. Автосалон пропонує ряд послуг:

  • Трансфер у Міжнародний аеропорт Бориспіль на комфортних автомобілях Land Rover чи Jaguar.
  • Зустріч з аеропорту;
  • Зберігання вашого автомобіля (7-14 днів) у закритому паркінгу, який ретельно охороняється;
  • Комплексна мийка та діагностика автомобіля;
  • Усі послуги ТО зі знижкою 20%;
  • Послуга Fast line, що прискорить проходження реєстрації на літак.

Клієнти дилерського центру Jaguar Land Rover Київ Аеропорт подорожують комфортно. Їх зустрічає професійний водій, який швидко, безпечно довезе до “Борисполя” та допоможе із багажем. У цей час їх автомобіль знаходиться у захищеному паркінгу, де йому нічого не загрожує. Ближче до закінчення терміну зберігання, авто помиють, проведуть діагностику ходової частини та усі необхідні роботи (ще й зі знижкою). Ця послуга — чудова можливість поєднати відпочинок та технічне обслуговування чи ремонт авто. По завершенню подорожі власника чекатиме комфортний та доглянутий транспорт.

Оберіть свій пакет послуг

Автосалон розробив три варіанти “аеропорт-сервісу”, аби клієнтам не доводилось платити за непотрібні послуги. Базовий пакет “Бізнес” включає зберігання автомобіля протягом тижня, комплексну мийку та діагностику. Звичайно, присутня послуга трансферу та зустрічі з аеропорту “Бориспіль”. Клієнту пропонують обрати автомобіль із модельного ряду елегантних Jaguar чи розкішних Land Rover. Це чудова можливість ближче роздивитись та оцінити авто, яке хочете придбати.

Клієнтам, які вирушають у 10-денну подорож, пропонують сервіс “Перший клас”. Окрім трансферу з можливістю обрати модель автомобіля, автосалон забезпечує зберігання транспорту протягом десяти днів у підземному паркінгу. Авто ретельно помиють та проведуть комп’ютерну діагностику. Якщо мандрівка триватиме довше 10 днів, кожен день додаткового перебування у паркінгу коштуватиме 100 грн.

Тим, хто звик до максимального комфорту, пропонують “VIP” сервіс. Цей пакет включає усі вищеперераховані послуги, а базовий термін зберігання збільшений до двох тижнів. Звичайно, його можна подовжити, оплативши додаткові дні. Особливістю цього пакету є можливість скористатись послугою Fast line, що скорочує час проходження паспортного контролю та служб авіаційної безпеки. Детальні описи послуг шукайте на сайті київського автосалону Jaguar Land Rover Київ Аеропорт.





ІНШІ НОВИНИ