Чи варто купувати iPhone 12 Pro

Нещодавно стартували роздрібні продажі iPhone 12 Pro. Купити гаджет можна тут, а у цій статті ми розповімо вам про перші враження від користування ним.

Перше, на що звертаєш увагу – наскільки тоншою стала коробка в порівнянні з попереднім поколінням. Покупець iPhone 12 Pro в кольорі “тихоокеанський синій” отримує стильну чорну коробочку, на якій зображено сам пристрій дисплеєм вгору з темно-синім малюнком.

Як тільки ви зірвете плівку з коробки і відкриєте її, перед вами постане iPhone 12 Pro, що лежить дисплеєм вниз. Сам пристрій при цьому нагадує легендарний iPhone 4 за рахунок плоских, а не заокруглених бічних граней.

Також в комплект пристрою входять папірці-інструкції, яблучка і провід USB-C – Lightning. Це нововведення можна тільки вітати – тепер ви можете приєднувати безпосередньо ваш iPhone 12 Pro до MacBook Pro 2020. Це дуже зручно. Ну а що стосується зарядки і комплектних навушників – за ними навряд чи хтось буде нудьгувати. У власників гаджетів за довгі роки “смартфонів” епохи напевно є зарядки (або бездротові зарядки), а провідні навушники в 2020 році точно не потрібні – в метро кожен другий їздить з AirPods. Так що турбота Apple про екологію цілком логічна і обґрунтована.

Але повернемося до самого смартфону. Задня поверхня девайса матова, вона не збирає відбитків пальців. Так що естети, які хочуть, щоб їх девайс завжди виглядав абсолютно ідеально, однозначно будуть задоволені. Темно-синя рамка з нержавіючої сталі також виглядає чудово.

Дисплей iPhone 12 Pro також дуже хороший. Всі кольори виглядають яскраво і соковито, точно так, як вони виглядають в житті. Особливо це відчувається при перегляді фотографій або відео.

Новий чіп Apple A14 Bionic – це найпотужніший процесор зараз на ринку. У тесті GeekBench 5 він набирає тисяча п’ятсот дев’яносто два бали в одноядерному режимі і цілих 3949 – в багатоядерному. Всі іграшки, навіть найважчі, “літають” на ультра-налаштуваннях графіки.

Пару слів про автономність – по перших відчуттях, iPhone здатний прожити з ранку до пізнього вечора без підзарядки.





ІНШІ НОВИНИ