Бенчмарк AnTuTu оновив рейтинг найпродуктивніших смартфонів

Команда розробників синтетичного тесту AnTuTu опублікувала черговий щомісячний рейтинг продуктивних мобільних пристроїв. Він складений за підсумками квітня і актуальний для ринку Китаю. Ще одна особливість рейтингу – він вперше будується на основі результатів прогону смартфонів в новій версії бенчмарка AnTuTu V9.

Відкрита версія AnTuTu V9 з’явилася місяць тому, де серед нововведень згадуються вдосконалені сценарії тестування центрального чіпа і поява нових алгоритмів тесту для графічної підсистеми.

За традицією найпродуктивніших вибирали як серед флагманів, так і серед моделей середнього класу. Всю десятку найпотужніших топових мобільних пристроїв зайняли апарати з Snapdragon 888. Лідером же визнали Black Shark 4 Pro, чий результат склав вражаючі 860 467 балів. Срібло та бронзу взяли Oppo Find X3 Pro і Nubia Red Magic 6. Далі табель рангів виглядає так: OnePlus 9 Pro, Lenovo Legion 2 Pro, Vivo X60 Pro +, iQOO 7, OnePlus 9, Xiaomi Mi 11 Ultra і Xiaomi Mi 11 .

Що стосується рейтингу «злих» апаратів середнього класу, то тут панує практично штиль. Склад учасників хіт-параду практично не змінюється протягом кількох місяців і на вершині міцно влаштувався Redmi 10X на базі Dimensity 820. Але без сюрпризів не обійшлося і вперше в рейтингу з’явився «вискочка» iQOO Z3, який відразу «стрибнув» на другу сходинку. Це новітній смартфон на базі Snapdragon 768G.

А ось далі «на манежі все ті ж». Це чотири моделі з Kirin 985 (Huawei Nova 8 Pro, Honor 30, Huawei Nova 8 і Huawei Nova 7), парочка пристроїв з Kirin 820 (Huawei Nova 7 SE і Honor X10 ), Redmi Note 9 Pro 5G з чіпом Snapdragon 750G і Oppo Reno5 5G на базі Snapdragon 765G.





ІНШІ НОВИНИ