Exynos 2200 обійде Snapdragon 888 в частині графіки

До найочікуваніших новинок 2021 року варто віднести чипсет Exynos 2200, який створюється у співпраці Samsung і AMD. Буквально вчора компанія оголосила про своє бажання представити якийсь новий процесор з акцентом на розваги та графічну продуктивність. Логічно, що багато хто припустив, що Exynos 2200 готовий і компанія влаштує його презентацію 19 листопада.

Ті чутки, що раніше з’являлися в мережі, говорять про те, що новий чип стане справжнім монстром продуктивності, який поставить на місце топові платформи від Qualcomm і лише трохи поступиться актуальному чипу від Apple. Сьогодні мережевий інформатор з ніком @FrontTron вирішив поділитися інформацією про продуктивність передрелізних зразків Exynos 2200. При цьому жодних скріншотів він не наводить і посилається на те, що це офіційні результати тестів.

Так, джерело говорить про те, що є «велика різниця» у продуктивності графіки від AMD та відеоприскорювачем Adreno 660 у Snapdragon 888. Природно на користь першої і такий висновок зроблений за результатами тесту в 3DMark (Wild Life). Наводиться порівняння і з останнім флагманським чипом компанії Exynos 2100. Зокрема, йдеться про те, що робота GPU нового чипсету на 17-20% стабільніша при підвищенні пікового навантаження на 31-34%.

Інформатор наголошує на тому, що це тестові або передрелізні зразки чипа Exynos 2200, які ще можуть бути недостатньо оптимізовані та налаштовані. Є шанси, що фінальний варіант чипа виявиться ще продуктивнішим. Наскільки ці передбачення вірні, зможемо заздалегідь оцінити наступного тижня. Звичайно, за умови, що 19 листопада компанія справді анонсує Exynos 2200.





ІНШІ НОВИНИ