Нині активно вирощують кілька найпопулярніших видів равликів, кожен із яких має свої особливості. Їх нерідко застосовують у сфері косметології, у кулінарній галузі.
Деякі люди купують равликів та додому. Для цього вони звертаються до компанії Snails House. І кожен зацікавлений у покупці якісної продукції людина може перейти за посиланням https://ukraine.snails-house.com/ та вибрати потрібне.
Основні види
Перед тим, як зробити вибір на користь певного виду, слід вивчити деякі тонкощі.
Равлики виду хелікс асперса максима
Деякі люди відзначають, що цей різновид равликів має унікальні смакові якості. Серед відмінних рис, якими вони володіють, можна виділити:
- Щодо невелика вага – близько 20-25 грам.
- Діаметр раковини – 0,4 см.
- Відтінок – сірий. У деяких випадках є невеликі смужки.
- Смакові якості різноманітні. Вони сильно залежать від того, які саме компоненти споживає равлика.
Равлики виду хелікс асперса мюллер
Цей вид молюсків відрізняється невеликими розмірами. Тільця равликів пофарбовані в сірий відтінок. На поверхні можуть бути невеликі цятки червоного кольору.
Виноградні равлики
Найбільш габаритними вважаються виноградні равлики. Їхня вага може досягати 50-55 грамів. Їхній відтінок – темно-сірий. Смакові якості подібного продукту оцінили багато хто гідно.
Особливості вирощування
Вперше всі три види почали вирощувати близько двох століть тому. Саме в той період були встановлені унікальні та корисні якості, які мають равлики. І перша країна, де було утворено невеликі ферми – Франція.
Щоб успішно вирощувати равликів слід створювати відповідні умови. Для цього можна користуватися кількома досить популярними способами:
- тепличний;
- ґрунтовий.
Всі три різновиди равликів є родичами, тому й вирощувати їх можна за схожих умов.
Обов’язково має бути у тому місці, яке використовується для вирощування, має бути тепло. Додатково необхідно створювати прийнятний рівень вологості. Для того, щоб контролювати всі процеси, слід користуватися відповідними агрегатами та інструментами.
При правильному підході розмножувати равликів можна приблизно через 5-6 місяців.
Щодо способів приготування, які активно використовуються в даний момент, то вони різноманітні. Їх можна запікати, готувати на пару або смажити. Для посилення смаку використовуються спеціальні приправи, додаткові добавки.
Щоб скористатися всіма перевагами такого унікального продукту, слід звертатися до перевірених постачальників. Вони зможуть надати відмінних та свіжих равликів за вигідною ціною. Для цього потрібно правильно оформлювати заказ, додавати опис.