Балкон та лоджія під ключ: чому це вигідно

Ремонтуючи квартиру, хочеться створити максимум затишку, розширити квадратні метри корисної площі для відпочинку та роботи. І для цього слід використовувати всі резерви. Балкони – ідеальне місце для реконструкції чи ремонту. У цій статті ми спробуємо коротко пояснити, чому це вигідне рішення. І як зробити так, щоб звичайний балкон став улюбленим місцем для відпочинку. А якщо ви шукаєте спеціалістів, які здатні зробити ремонт на балконі чи лоджії під ключ, радимо звернутися в компанію «Gazda». Більше про її послуги ви можете дізнатися за посиланням https://gazda.ua/balkony/balkony-i-lodjii-pod-kluch/.

В чому полягає відмінність виконання балкона під ключ від звичайного ремонту

Перше, що вирізняє послугу ремонту балкона під ключ від звичайного ремонту – комплексний підхід. Тобто йдеться не тільки, наприклад, про скління балкона, а й про цілісну реконструкцію:

  • проектування нового дизайну та оновленої конструкції, з погодженням кошторису та використовуваних матеріалів із замовником;
  • поетапне виконання робіт з використанням спеціалізованого обладнання та виконанням робіт професійними, досвідченими будівельниками-ремонтниками;
  • виконання завершальних робіт з обробки стін та стелі, прокладання електропроводки, встановлення освітлювальних приладів та інших елементів інтер’єру.

Підсумок роботи бригади майстрів компанії «Gazda» – повністю готовий балкон із заздалегідь спланованою та виконаною схемою реконструкції. У ній уже нічого не потрібно покращувати чи доопрацьовувати.

Що включає комплексний ремонт балкону

У ремонт балкона під ключ може входити безліч робіт, які перетворять квадратні метри квартири, що раніше ніким не використовувалися, в зручний і універсальний для життя об’єкт:

  • встановлення окремої покрівлі балкона, у тому числі з використанням безшумних покрівельних матеріалів;
  • утеплення та прокладання підлогового покриття;
  • заміна склопакетів у металопластикових вікнах на багатокамерні, енергозберігаючі, для посилення ефекту захисту квартири від холоду чи літньої спеки;
  • внутрішнє оздоблення, включаючи можливість встановлення розеток, монтаж виходів для інтернет-підключення та інших сервісних можливостей.

Капітальний комплексний ремонт включає посилення основи та обшивку вагонкою або іншим вологостійким матеріалом зовнішньої частини. Це покращить захист від вітру чи дощу.

Декілька ідей з приводу реконструкції балкона

Найпростіший варіант ремонту під ключ – посилення конструкції з обшивкою та склінням. Тоді балкон можна використовувати як додаткову площу для просушування одягу чи білизни, зберігання речей. Його також можна перетворити на комору, міні-спортзал з установкою снарядів або великий гардероб. Тобто застосувати реконструйовані квадратні метри для технічних та побутових потреб.

Є й складніші, але цікаві способи реконструкції. Наприклад, можна зняти балконну перегородку та поєднати кімнату з балконом. При цьому можна розширити прохід із укріпленням конструкції спеціальними армуючими елементами.

Установка теплої підлоги перетворить балкон зі склінням на робочий мікро-кабінет або місце, де можна посидіти та поспілкуватися з близькою людиною. Електрифікація балкона необхідна також для покращення комфорту щодо його експлуатації та використання у будь-який час доби.

Реконструкція під ключ – це можливість отримати додатковий комфорт у квартирі та раціонально використовувати площу балкона.





ІНШІ НОВИНИ