Як вибрати дитяче взуття на весну?

Прийшла весна з її теплом та калюжами. Останні притягують дітей як магніт, а значить, для батьків починається важка пора боротьби з мокрими ногами. Широкий вибір дитячого взуття представлений на сайті https://kinder-moda.com.ua/. А в цій статті ми розповімо вам про те, як зробити прихід весни бажаним не тільки для дітвори, а й для батьків, спантеличених пошуком оптимального взуття для всюдисущого непосиди? Яким має бути дитяче взуття для міжсезоння?

Вибір для першої половини весни – дитяче мембранне взуття

Демісезонне взуття, створене для носіння при температурі від 0°С до + 10°С, розраховане на вогкі і вологі дні, коли в повітрі вже відчувається подих наступаючої весни, але на вулиці як і раніше ще досить холодно і сиро. Погода ранньою весною здатна досить різко змінюватися і супроводжуватися дощем або мокрим снігом, а нерідко і їх комбінацією. Звичайно, це не привід сидіти вдома, адже лікарі радять гуляти в будь-яку погоду, просто потрібно підібрати гарні непромокаючі черевики. Дитяче мембранне взуття найкраще підходить для прогулянок в таку погоду.

Головна перевага такого матеріалу – повна гідроізоляція. Таке взуття не промокне за жодних умов і підійде не тільки на березень і початок квітня, а й на пізню осінь. Найкращою мембраною фахівці визнають GORE-TEX. Дешевший аналог цього матеріалу – Sympatex. Вона за своїми характеристиками практично нічим не поступається більш елітному побратиму, хоча на думку спортсменів гірше дихає і частіше промокає. Але ж батьки взувають дитину не для походу, тому вирішального значення це думка не має. Мембрана підтримує постійну температуру ніг, не даючи їм перегріватися, але й замерзання не допускає.

Вибір дитячого взуття для пізньої весни

В принципі, коли земля достатньо підсохне, а повітря прогріється, можна перевзути малюка в шкіряні або виготовлені з якісного шкірозамінника черевики. Звичайно, дитяче взуття з натуральної шкіри краще – воно якісніше, довговічніше, а найголовніше – дихає і не продувається, хоча і пропускає воду, тому для довгих прогулянок в сиру погоду не годиться. Можна звернути увагу на текстиль, замшу, комбіноване дитяче взуття, що має вставки з різних матеріалів.

Коли повітря прогріється до температури вище + 10°С, можна подумати про покупку туфель або мокасин. Юні модниці як і раніше шаленіють від лакованих моделей, а хлопчики незмінно вибирають кросівки. З великої кількості представлених на полицях магазинів варіантів без зайвих зусиль можна вибрати якісний виріб будь-якого забарвлення і дизайну. Плюс такого дитячого взуття в його товстій підошві. Вона не дасть ногам замерзнути, навіть якщо несподівано випаде першотравневий сніг.

Окремо варто згадати гумові чоботи. Звичайно, їх зовнішній вигляд вже давно не має нічого спільного з дизайном чобіт минулих років, в яких можна було тільки в ліс по гриби-ягоди ходити. Сучасні моделі з претензією на гламур цілком здатні завершити навіть найстильніший образ, але все-таки таке взуття не на кожен день. І хоча воно має всередині теплий «носок» -вставку, в холодну погоду вона не надто рятує, а в теплу – ноги в ній відверто паряться. До того ж гумові чоботи не відповідають ортопедичним вимогам. Але якщо і купувати такий виріб, то тільки з устілкою з пінополіуретану з супінатором, без будь-яких пошкоджень, вм’ятин і фарбувальних ноги волокон.





ІНШІ НОВИНИ