Q&Q Attractive – елегантність і доступність

Дану колекцію японський гігант представив в 2010 році. Більше половини з майже 400-та моделей призначені для чоловіків, хоча є і маса жіночих (про них ми теж поговоримо). Чи вдалося Q&Q утримати свій відомий баланс, розберемося разом.

Елегантність по-чоловічому

Придивляючись до чоловічих моделей, в першу чергу звертаємо увагу на дизайн. Творців, судячи з усього, надихали автогонщики, тому годинники Q&Q Attractive, наприклад такого зразка https://ua.watch4you.com.ua/qq-attractive/ вийшли відповідного виду. Так, циферблат DB26J501Y нагадує диск колеса – і формою, і кольором. На ньому відсутні цифри, але є невеликі позначки для хвилин. Корпус досить великий (47 × 13 × 47) і важкий (118 г). Він виготовлений з латуні з покриттям PVD чорного кольору. По колу корпусу, на чорному тлі, контрастним блакитним кольором вказані хвилини, а замість «12» – наконечник стрілки. Вставки блакитного кольору присутні і по краях корпусу. Чорний ремінець виконаний з силікону і декорований блакитний рядком. Скло – мінеральне, а водозахист – 5 атм, тобто можна спокійно мити руки. Дуже ефектні, але в той же час елегантні годинники Q&Q Attractive.

Одна з особливостей цієї колекції – то, як дорого вона виглядає. Наприклад, модель DA02J502Y. Тут корпус також з латуні, але два кольори PVD – основний чорний, і золотий, який акцентував увагу на безелі. В таких же тонах витриманий і циферблат, а індекси, відмітка «12» і стрілки – з люмінесцентним покриттям. З додаткових опцій – тахіметр, винесений на безель. Водозахист також невеликий, всього 5 атм. Скло, як і в більшості годинників колекції, – мінеральне.

Якщо ви звернули увагу, в даній серії акцент з багатофункціон змістився в бік конструкції і дизайну, що не може не радувати цінителів якості Q&Q, які люблять різноманітність. Звичайно ж, є годинник Q&Q Attractive і з GMT, і автоматичним календарем, і таймером, але вони в меншості.

Ефектний аналог швейцарських годинників

Трохи більше 150 примірників для дівчат, але всі вони можуть претендувати на звання fashion-годинників. Мінімум корпусів з пластика (всього 7 моделей), а в основному з латуні і покриттям PVD рожевого або золотого кольору. Виключно мінеральне скло, стрілкова індексація і різні ремінці – шкіряні, сатинові і силіконові. Вони ідеально підходять і для офісу, і для вечірньої прогулянки або вечірки, взяти хоча б DA17J111Y. Корпус з PVD-покриттям кольору рожевого золота, по колу оздоблений групами фіанитів. На перламутровому циферблаті розкішно виглядають індекси і римські цифри, а також стрілки з люмінесцентним покриттям. Завершує елегантний образ шкіряний ремінець білого кольору.

Якщо у вас немає бажання витрачатися на швейцарські ходики, але шукаєте щось дороге, точне і зі смаком – обов’язково придивіться до колекції Q&Q Attractive.