“Укрзалізниця” потрапила у скандал: провідник вигнав військового з купе через “поганий запах”

Русофобія, десятий місяць російсько-української війни та сліпі українці. Деяке населення України досі не усвідомлює, що в країні війна. І від цього не аби як соромно.

У поїзді Укрзалізниці вибухнув серйозний скандал. Там провідниця вигнала військового, який повертався із Донбасу до Києва. Ситуація набула національного розголосу.

Про кричущий випадок стосовно бійця розповіла в Instagram засновник благодійного фонду “Країна Нескорених” Любов Оліградська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oligradska L (@liubaoligradska)

Скандал трапився 11 листопада. Військовослужбовець Віктор Якименко їхав у відпустку до родини з Донецького напрямку до Києва.

Квитки на потяг придбав, як тільки зрозумів, що матиме можливість хоч на мить, але відвідати рідних після гарячих днів на передовій.

Квиток, Віктор Якименко, придбав на потяг №731, Дніпро-Київ. Судячи з ціни квитка, він купив місце у першому класі.

Після посадки і відправлення поїзда, попутникам Воїна України не сподобався його запах. Відтак, ті підійшли до провідника з вимогою “вирішити цю проблему”.

“Замість того, щоб дякувати людям, які захищають Україну, дуже “ввічлива” провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там, тому що від нього погано пахне”, – зазначила Любов Оліградська.

За словами доньки військовослужбовця, провіднику на нього поскаржилися двоє чоловіків, які сиділи поряд.

“Ми думаємо ви всі не раз бачили фото та відео з передової, напевно ж там у всіх п’ятизіркові окопи з душем, ванною та біде? Війна не пахне фіалками та люксовим духом, вона пахне потом, кров’ю та смертю!”, — додала Любов Оліградська.

Провідниця підтримала скаргу і вигнала військового у тамбур. Всю дорогу до Києва, Віктор Якименко провів стоячи у проміжку між вагонами.

Коли інцидент набув розголосу, в “Укрзалізниці” повідомили, що залагодили ситуацію. Військовому запропонували компенсувати квиток на потяг та придбати ще один.

“Звертаємось до пасажирів за терпінням та повагою. Від наших захисників не завжди пахне лавандою, але від них пахне сміливістю так, що ворог тікає на інший берег Дніпра”, – зазначили в Укрзалізниці.

Також українців попросили повідомляти про подібні ситуації негайно – начальника поїзда, контактного центру або прямо в месенджері. Запевнили, що реакція буде блискавичною.

Проте, українців така реакція не задовільнила. Вони вимагають публічних вибачень від провідника, а також його звільнення.

Ба більше, деякі уважні користувачі соцмереж зауважили, провідниця чи провідник, який вигнав військового з вагону їздить поїздом Дніпро-Київ, в 5 вагоні. Гадаємо, зовсім скоро свідомі українці таки “проведуть роз’яснювальну роботу” з недобросовісними працівниками Укрзалізниці.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ