На півдні колаборанти створюють свою міліцію

На окупованих територіях Запорізької області росіяни почали формувати списки “добровольців”, які готові “захищати” регіон від ЗСУ. Такі останні новини повідомляють російські ЗМІ із посиланням на главу окупаційної адміністрації цих територій Євгена Балицького.

“У нас є своя міліція. У нас вже є батальйони людей, ми поки що їх не оформляємо, але є велика кількість людей, які хотіли б сьогодні “захищати” свою батьківщину саме від ЗСУ”, – заявив він.

За словами Балицького, люди приходять та записуються самі. Наразі захищати окупаційну владу готові “більше 200 осіб”. При цьому глава окупаційної адміністрації зазначив, що для захоплення нових територій цих “міліціонерів” не залучатимуть.

Балицький наголосив, що наступати на позиції ЗСУ будуть лише російські війська, оскільки “власних сил” у колаборантів не вистачить для захоплення всього регіону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у окупантів не вдається набрати “народну міліцію” з місцевих. Для поповнення “народної міліції” загарбники змушені вербувати неповнолітніх.





ІНШІ НОВИНИ