Відновлять за 40 років: РФ озвучила плани на Маріуполь

У Росії підготували “концепцію відновлення” Маріуполя, знищеного російськими ж окупантами. Вказані у проекті терміни досягають понад 40 років. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

План відновлення та розвитку захопленого Маріуполя підготувало Міністерство будівництва та житлово-комунального господарства РФ.

“У ньому окупанти виклали власне бачення майбутнього українського міста. Його суть – повна інтеграція Маріуполя з так званою “ДНР”, з перспективою приєднання до Росії”, – розповіли у розвідці.

Так, окупанти вважають, що у найближчі три роки населення Маріуполя “виросте” до 200 тисяч. До 24 лютого у місті проживало близько 425 тисяч осіб.

“Надалі протягом кількох років, у зруйнованому росіянами місті має з’явитися транспортна та соціальна інфраструктура”, – кажуть у розвідці.

Металургійний комбінат “Азовсталь” окупанти мають намір повністю знищити, але ще не визначились як. Можливі сценарії – перетворення на звалище, парк чи сільгоспугіддя.

Примітно, що реалізувати свій проект окупанти мають намір протягом 8-42 років за 60 мільярдів рублів.

Нагадаємо, у Маріуполі вулиці все ще усіяні тілами, собаки розтягують частини трупів. При цьому окупанти ховати їх не хочуть, пропонуючи розбиратися із проблемою “кому це треба”.





ІНШІ НОВИНИ