TicketsBox повідомив, що в столицю із прощальним концертом приїдуть KISS

Легендарний рок-гурт відправився в прощальний тур End Of The Road. Музиканти хочуть запам’ятатися своїм фанатам такими ж неприборканими та непримиренними, як вони є. Колектив 45 років дарує світу свою творчість та зараз наприкінці своєї кар’єри музиканти хочуть дати можливість побачити їх шоу вживу всім тим, хто їх ще не бачив.

Гурт відрізняється своєю особливою харизмою, артисти обіцяють що їх виступ в Києві буде самим грандіозним із усіх. Цей концерт не може пропустити жоден фанат KISS, адже другої такої можливості не буде. Переходь за посиланням https://kiev.ticketsbox.com/kiss-a/ та встигни придбати квиток.

Світовий тур гурт розпочав з міст Америки, а потім приїде до Європи. Колектив має титул самого видовищного рок-колективу, адже кожного разу музиканти дивують уяву публіки неймовірним піротехнічним шоу та сценічними рішеннями. У KISS мільйонна армія фанатів по всьому світу, а на рахунку більше ста мільйонів проданих альбомів.

Більше інформації про майбутній концерт KISS можна дізнатись тут ticketsbox.com. Це сайт найкращого квиткового оператора країни, де кожного дня з’являється інформація про заплановані культурні заходи Києва та інших міст країни. На TicketsBox можна в онлайн режимі придбати квиток, не виходячи з дому. Квитковий сервіс дозволяє бути в курсі культурного життя України та не пропустити концерт твого улюбленого колективу.





ІНШІ НОВИНИ