Зідан зізнався, за яких умов залишить Реал “хоч завтра”

Керманич мадридського Реалу Зінедін Зідан не опускає руки та не залишає надії, що його клуб вийде з кризового становища:

“Якби я вважав, що гравці Реала не вірять у мене, то покинув би клуб хоч завтра. Останнім результатам немає ніяких виправдань, це частина футболу. Іноді вам потрібно впасти, щоб знову піднятись. Ми повинні продовжувати працювати, щоб очиститися від цього.

У житті трапляються погані речі. Нам просто потрібно мати бажання змінити це. Я відчуваю себе сильним і здатним зробити це. В іншому випадку це було б проблемою. Ніхто не позбавить мене мотивації продовжувати працювати до останнього дня.

Потрібно жити сьогоднішнім днем. Я міг би підписати контракт на 10 років, і це нічого б не означало. Важливо лише працювати день за днем. Я в Реалі вже два роки і досі маю енергію. Подивимось, що буде у червні.

Трансфери? Я б нічого не змінював. Я приймаю все, що трапляється. Перед початком сезону я був дуже задоволений складом команди. У мене молода команда зі світлим майбутнім. Їм потрібно вчитись, але я віддаюся роботі на всі сто відсотків”, – цитує Зідана ресурс Goal.com.

Нагадаємо, що мадридський Реал перебуває на четвертій сходинці в турнірній таблиці, відстаючи від Барселони на 19 очок. Також Вершкові вилетіли з Кубку Іспанії, програвши Леганесу. А в Лізі чемпіонів їх чекає зустріч з ПСЖ в 1/8 фіналу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ