Керівники “Дженоа” дали Шевченку останній шанс

Останнім часом “боси” генуезької команди незадоволені результатами, це змусило керівництво “Дженоа” провести екстрену зустріч, під час якої обговорили перспективи тренерства Андрія Шевченка у клубі, повідомляє La Gazzetta Dello Sport.

При цьому було прийнято рішення не вживати поки що радикальних заходів щодо українського фахівця і надати йому певний час для виправлення ситуації. Принаймні Шевченко залишиться на своїй посаді як мінімум до матчу Кубка Італії проти “Мілану”, який відбудеться найближчого четверга, 13 січня.

Однак якщо результати команди не покращаться у найближчій перспективі, боси “грифонів” мають намір повернутися до питання відставки екс-керівника збірної України. Зазначається, що під час звільнення Шевченка команду можуть очолити Давиде Баллардіні або Роландо Маран.

Нагадаємо, що ще 18 грудня Шевченко встановив антирекорд “Дженоа”. Під його керівництвом італійський клуб не зміг виграти шість дебютних зустрічей поспіль у Серії А. Це найгірший результат для тренерів за всю історію. Контракт українця розрахований до літа 2024 року.

Шевченко очолив “Дженоа” у листопаді 2021 року. Його контракт із клубом розрахований до 2024 року. Під керівництвом Шевченка “Дженоа” провів дев’ять матчів у чемпіонаті Італії, в яких зазнав шість поразок та тричі зіграв унічию.





ІНШІ НОВИНИ