Світоліна та Костюк пробилися до третього кола Australian Open

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№17 WTA) провела матч другого кола Australian Open, відкривши ігровий день на Margaret Court Arena, повідомляє Тribuna.

Тенісистка зустрілася з представницею Франції Армоні Тан (№107 WTA) та зуміла здобути перемогу. Світоліна взяла перший сет, потім поступилася у другому, а третьому вела з рахунком 5:1, коли Тан знялася з матчу.

Дівчина звернулася за допомогою до лікаря, після чого її на візку забрали з корту. Матч тривав 2 години 11 хвилин.

Армоні Тан (Франція) – Еліна Світоліна (Україна) – 3:6, 7:5, 1:5 *відмова Тан

Таким чином, Світоліна пробилася в третє коло турніру, де вона зіграє проти представниці Білорусі Вікторії Азаренко (№25 WTA), яка в другому раунді розібралася з Джил Тайхман зі Швейцарії (6:1, 6:2).

Українська тенісистка Марта Костюк (№66 WTA) також змогла пробитися до третього кола турніру, обігравши у двох сетах представницю Іспанії Сару Соррібес-Тормо (№35 WTA).

Сара Соррібес-Тормо (Іспанія, 32) – Марта Костюк (Україна) – 6:7 (5), 3:6

Матч тривав 1 годину 54 хвилини. Під час зустрічі українка один раз подала навиліт, припустилася трьох подвійних помилок і реалізувала шість із 10-ти брейк-поїнтів.

Її суперниця не подала жодного ейсу, чотири рази помилилася при введенні м’яча в гру та реалізувала чотири з чотирьох брейк-поінтів.

У третьому колі Костюк зустрінеться з Паулою Бадосою Хібер з Іспанії (№6 WTA), яка у другому колі впевнено обіграла італійку Мартіну Тревізан (6:0, 6:3).





ІНШІ НОВИНИ