Intel представила зразковий висококласний ноутбук

Компанія Intel розширила лінійку NUC ноутбуками. NUC M15 позиціонується як еталонна платформа, завдяки якій дрібні виробники зможуть конкурувати з такими гігантами, як Dell і HP.

NUC M15 отримав 15,6-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD. Корпус  металевий.

Виробник представив дві модифікації з процесорами 11 покоління — Intel Core i5-1135G7 або Core i7-1165G7 — з вбудованою графікою Intel Xe. Його доповнюють 8 або 16 Гб ОЗУ. Вбудований акумулятор на 73 Вт·год зможе забезпечити до 16 годин роботи на одній зарядці.

Ноутбук оснащений двома портами USB 4 Type-C/Thunderbolt 4, двома повнорозмірними USB-A, одним HDMI і 3,5 мм роз’ємом для навушників. Слота для карт пам’яті не передбачено. Є підтримка Wi-Fi 6.

NUC M15 також має світлодіодний індикатор і веб-камеру, яка підтримує роботу Windows Hello — технологію біометричної аутентифікації користувача за відбитком пальця, сітківки ока і тривимірного сканування обличчя.

В продажу перші модифікації NUC M15 під брендами різних компаній з’являться вже на початку 2021 року. За словами Intel, ці комп’ютери будуть продаватися за ціною від $1000.





ІНШІ НОВИНИ