Показали ZTE Axon 30 з підекранною камерою

У цьому місяці відбулася прем’єра ZTE Axon 30 Pro і ZTE Axon 30 Ultra, від яких чекали появи підекранної камери. Але очікування не виправдалися, і компанія послалася на дефіцит комплектуючих і затримки з випуском компонентів, як причину того, що новинки не отримали камеру під дисплеєм. Але при цьому глава ZTE заявив, що смартфон з підекранною камерою ми побачимо вже скоро. Ним повинен стати ZTE Axon 30.

Сьогодні в мережу виклали зображення, на якому показали ZTE Axon 30. Якщо саме так і буде виглядати смартфон, то він запропонує вигнутий дисплей і камеру відправили під поверхню екрану. Відступи на торцях симетричні і досить тонкі. Скошені торці і у тильної кришки і, схоже, вона скляна. Основна камера четверна і напис на майданчику вказує на те, що вона запропонує 100-кратний гібридний зум.

Очікується, що в основу ZTE Axon 30 ляже платформа Snapdragon 888 і основна камера повинна отримати пару датчиків розширенням 64-мегапікселя. Тип матриці повинен бути AMOLED, тут запропонують підвищену герцовку і вмонтують сканер відбитків пальців. Працювати смартфон буде під управлінням операційки Android 11 з фірмовою надбудовою myOS 11. Очікується, що представити ZTE Axon 30 можуть в травні.





ІНШІ НОВИНИ