Анонс Honor Tablet X7: перший планшет бренду після відділення від Huawei

У п’ятницю, 7 травня, бренд Honor представив Honor Tablet X7. Це перший планшет Honor після відділення від Huawei і здобуття незалежності.

Honor Tablet X7 – це компактна модель початкового рівня з відповідними технічними характеристиками. Усередині планшета сховалася однокристальна система Helio P22T від MediaTek в поєднанні з 3 Гбайт оперативної і 32 Гбайт вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою карти пам’яті microSD максимальною ємністю 512 Гбайт.

Спереду у нового планшета Honor встановлений 8-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 1280 на 800 пікселів і підтримкою спеціального режиму для перетворення пристрою в електронну книгу, щоб захистити очі від перенапруги при довгому читанні. Дисплей оточують широкі за сучасними мірками рамки. Зверху на них встановлена ​​2-мегапіксельна фронтальна камера з фіксованим фокусом для Селфі і відеозв’язку. А на зворотному боці знаходиться 5-мегапіксельна основна камера з автофокусом.

Задня панель Honor Tablet X7 виконана з металу з дрібною шорсткою текстурою для того, щоб планшет було зручно тримати в руках, не боячись, що він вислизне. Товщина корпусу складає всього 8,5 мм, а вага з урахуванням всієї начинки – 325 г. Усередині вмістилася навіть акумуляторна батарея на 5100 мАч, яка заряджається через порт microUSB. Потужність зарядки обмежена 10 Вт. Зате у планшета є окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників.

Не можна не відзначити, що Honor зробила свій новий планшет максимально зручним для дітей. Компанія додала в нього освітній центр та інші спеціально розроблені для дітей можливості.

Першою країною, де стартує продаж Honor Tablet X7, став Китай. Там він пропонується в трьох версіях. Базова модель з Wi-Fi коштує 899 юанів або 140 доларів за поточним курсом, варіант з Wi-Fi і 4G оцінений виробником в 1199 юанів або 185 доларів, а версія для дітей з силіконовим чохлом обійдеться в 999 юанів або 155 доларів.





ІНШІ НОВИНИ