Найпопулярніші смартфони початку 2021 року

Любиш Apple? Тоді порадій за улюблену компанію. Недолюблюєш? Є привід для смутку. А для більшості те, про що ми розповімо – лише статистика. Згідно зі звітом аналітиків Counterpoint Research за перший квартал нинішнього року Apple отримала 42% прибутку серед всіх компаній, які випускають мобільні пристрої. Заробляти непристойно багато їй дозволяють високі ціни на мобільники.

Так вийшло, що незважаючи на весь скепсис по частині успішності iPhone 12, саме він задавав тон і був хедлайнером продажів компанії. Її моделі стали найбільш продаваними на ринку в першому кварталі 2021 року, а більше всіх компанії вдалося заробити на продажу iPhone 12 Pro Max.

«Срібло» і «бронзу» взяли iPhone 12 і iPhone 12 Pro. Ця трійця зуміла «відрубати» 32% доходу ринку смартфонів за підсумками перших трьох місяців нинішнього року. Вдалося Apple заробити і на продажах iPhone 12 mini – 2% світового обсягу виручки.

Якщо говорити в штуках, то табель рангів виглядає дещо інакше: iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro і iPhone 11. П’яте місце дісталося Redmi 9 A і шостим став Redmi 9. З сьомого по десяте місце зайняли Samsung Galaxy A12, Redmi Note 9, Galaxy A21S і Galaxy A31.





ІНШІ НОВИНИ