Realme обзаведеться новинками з Snapdragon 870 і Snapdragon 778G

Realme став одним з швидко зростаючих брендів в світі, який зосередився у своїй роботі на бюджетному і середньому цінових сегментах. По суті компанія зайшла на територію, на якій сильні позиції Xiaomi і конкурувати довелося, перш за все, з Redmi. Стартап почав штурмувати ринок недорогими пристроями, поступово пропонуючи дорожчі варіанти і крутіші за характеристиками.

Компанія зуміла зібрати пристойну армію фанатів і в наступному місяці вона запропонує для них дві моделі, які можна буде віднести до сегменту субфлагманів. Realme заявила про те, що в червні вона представить два нових смартфони, які отримають чіпи Snapdragon 870 і Snapdragon 778G. Мережеві джерела називають і точну дату анонса – 18 червня.

Місяць прем’єри обраний не випадково. Передбачається, що вихід новинок приурочать до щорічного розпродажу 618, який проходить в Китаї, і цілий ряд виробників воліють випускати новинки спеціально для заходу 618.

Як будуть називатися нові смартфони і до якої серії вони долучаться, не повідомляється. Ризикнемо припустити, що одна з моделей стане частиною лінійки Realme GT. А в якості одного з конкурентів варто розглядати Redmi K40.





ІНШІ НОВИНИ